Алкогольні зриви і психдиспансер: дід підлітка, який убив сім'ю в Києві розповів про причини трагедії

З'явилися нові подробиці жорстокого вбивства 16-річним підлітком своїх батьків і молодшого брата на Харківському масиві в Києві. Про можливі причини трагедії і ситуації в сім'ї розповів дід хлопця в інтерв'ю виданню "Сегодня".

Він розповів, що батько 16-річного Максима страждав від психічного захворювання і перебував на обліку в психіатричному диспансері. У сім'ї постійно траплялися скандали через часті алкогольні зриви матері. Пізніше проблеми почалися і з самим хлопцем, який почав дивно поводитися.

Дід Максим повідомив, що колись сім'я жила на Печерську, однак пізніше через бідність була змушена переїхати на Харківський масив. За словами чоловіка, після переїзду, хлопець зв'язався з поганою компанією.

Бабуся Максима заявила, що у них немає грошей на те, щоб поховати вбиту сім'ю. Вона зазначила, що вони навіть не можуть забрати тіла загиблих з моргу і зараз шукають гроші. Вони отримують пенсію в розмірі 2000 гривень, а похорони коштують понад 30 тисяч.

Довідка: в Дарницькому районі на вулиці Ревуцького 16-річний підліток зарізав власних батьків, а також молодшого брата. Причиною стала алкогольна залежність батьків і постійні сварки в родині. Підліток провів з тілами вбитих родичів у квартирі кілька днів.

Після заяви про зникнення батьків, поліція виявила тіла убитих і оперативно затримала хлопця, який зізнався у вбивстві. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Карпатах знайшли труп туриста з Києва, який пропав у лютому.

Читайте також про вбивство з розчленуванням тіла в Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися