У Києві пяна жінка кинула своє голодне пятимісячне немовля на вулиці вночі (ВІДЕО)

Киянка повідомила, що не має бажання піклуватись про свого сина

У Києві поліцейські врятували 5-місячне немовля, яке перебувало на вулиці вночі з матір'ю, яка перебувала у стані алкогольного сп'яніння. Хлопчик був голодний та одягнений у легкий одяг не по погоді. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Правоохоронці отримали повідомлення про сімейний конфлікт у квартирі на вулиці Межова. Поліцейські побачили біля будинку 31-річну киянку та її знайомого, які знаходились в нетверезому стані на вулиці, а поруч із ними була дитяча коляска з немовлям.

Жінка розповіла поліцейським, що прийшла відвідати своїх родичів і внаслідок вживання алкоголю посварилася з ними, після чого вийшла на вулицю. Крім того, вона повідомила, що не бажає брати на себе відповідальність за свого 5-місячного сина і хоче його залишити. Хлопчик голосно плакав, і, попри холодну погоду, він був одягнутий у легкий одяг. Жінка також зазначила, що остання раз годувала його в обід.

У зв'язку з серйозною загрозою життю та здоров'ю маленького хлопчика, правоохоронці вирішили забрати його від матері. Вони заспокоїли та зігріли дитину у службовій автівці. Крім того, поліцейські запросили на місце своїх колег з ювенальної профілактики та медичний персонал, які надалі госпіталізували хлопчика до лікувального закладу.

Відносно горе-матері інспектори склали матеріали за двома статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення. Рішення щодо покарання прийматиме суд, надалі цією сім’єю займатимуться соціальні служби.

сексуальне насильство над малолітнім хлопчиком.



Читайте также