У Київській області житловий будинок охопило вогнем (ФОТО)

Причини пожежі встановлюються

У Вишгородському районі рятувальники успішно ліквідували пожежу в приватному будинку. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Київській області, передають "Коментарі".

22 вересня о 15:18 годині оперативно-диспетчерська служба Вишгородського району отримала повідомлення про загоряння на території села Русаки, на вулиці Польовій.

На мііце події були негайно направлені рятувальники з 41-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Іванків. Прибувши на місце виклику, вони виявили загоряння приватного будинку.

Пожежу вдалося локалізувати о 15:43 годині та повністю її ліквідувати о 15:57 годині.

До гасіння вогню було задіяно дві одиниці пожежної техніки та шість рятувальників.

Наразі причини пожежі встановлюються.

Нагадуємо, що в результаті вибуху газу на Київщині сталося загоряння господарської будівлі, внаслідок чого одна особа постраждала. На місце події були негайно направлені рятувальники. За попередніми даними, господар перебував у приміщенні літньої кухні та готував їжу, але допустив витік газу і закурив цигарку. Це призвело до вибуху, спричиненого загорянням газу, накопиченого у приміщенні.

Як раніше писали "Коментарі", у Дніпровському районі Києва загасили масштабну пожежу в офісному приміщенні. Пожежа сталася в одноповерховому приміщенні сервісу побутової техніки. Вогонь на площі 250 квадратних метрів гасили 25 рятувальників. Ліквідувати пожежу вдалося за півтори години.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися