Кричала, що вбито її матір: у Києві чоловік зарізав жінку, а її доньку зачинив у кімнаті

Вночі, коли жінка спала, фігурант вдарив її ножем у голову

У Києві чоловік жорстоко вбив місцеву жительку. Тіло потерпілої із ножем у голові виявила її донька.

Про це повідомляє поліція Києва.

Подія трапилася на вулиці Рогозівській у Дніпровському районі міста. Свідки подій зателефонували на спецлінію 102 та повідомили, що з квартири на 11 версії чути дитячі крики про те, що її мати була убита. Поліцейські, прибувши за вказаною адресою, виявили тіло 34-річної жінки з ножем у голову.

Напередодні трагічної події співмешканець потерпілої перебував у стані алкогольного сп'яніння та ймовірно вживав наркотичні речовини. У нічний час, коли вона спала, чоловік наніс їй удар ножем у голову, а потім закрив 13-річну дівчинку в сусідній кімнаті. Після скоєного він забрав з будинку всі гроші, мобільні телефони, смарт-годинники та банківські картки. Зранку, коли доньці вдалося вийти з кімнати, її мати була вже мертва. Через те, що він відібрав у дитини телефон, вона кликала на допомогу та кричала з вікна.

Через кілька років поліцейські затримали підозрюваного у жахливому злочині. Це виявився 33-річний уродженець Луганщини. Варто відзначити, що в минулому він уже був засуджений за умисне вбивство, яке вчинив у віці 15 років, і відбув тринадцять років за ґратами.

Затриманому загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

"Коментарі" писали, що в Оболонському районі Києва затримали жінку за підозрою у вбивстві знайомого. За даними відомства, затриманою виявилась раніше не судима 56-річна киянка.



Джерело: https://t.me/gunpKyiv/1261


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися