У Києві чоловік тримав у гаражі ракети та переносний протитанковий комплекс (ФОТО)

Вилучене направлено на проведення судово-балістичної експертизи

У столиці України правоохоронці затримали чоловіка, у якого в гаражі було облаштовано сховище для зброї та боєприпасів. Під час проведення обшуків були вилучені гранати, ракети та переносний протитанковий комплекс.

Про це повідомляє столична поліція. 

Правоохоронці знайшли велику кількість зброї, боєприпасів та вибухових матеріалів, зокрема протитанкові гранати, автомат, майже 1700 патронів різного калібру, шість гранат Ф-1, дві ручні накопичувальні гранати, саморобний вибуховий пристрій, сигнальну міну, димові шашки, гранатометні постріли та інше.

"Колекціонером" виявився 56-річний киянин. Незаконне озброєння вилучено та направлено на судово-балістичну експертизу. За даним фактом слідчим відділом Подільського управління поліції розпочато кримінальне провадження за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами чи вибуховими речовинами. Вирішується питання щодо повідомлення чоловіку про підозру, йому загрожує від трьох до семи років тюремного ув’язнення.


"Коментарі" писали, що митники в Києві сконфіскували археологічні знахідки з трьох поштових відправлень, у тому числі давню зброю: ніж з каменю з ранньої бронзової доби.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


копитін

28 вересня 2023, 15:54

патріот

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися