Вбив дітей через помсту: на Київщині судитимуть чоловіка, який зарізав зарізав свою дочку

Після вчиненого чоловік намагався скоїти самогубство

На Київщині судитимуть місцевого жителя, який вбив доньку ударом ножа в серце та намагався вбити сина. Напередодні вбивства під час телефонної розмови на ґрунті ревнощів підозрюваний посварився з дружиною, яка перебуває за кордоном.

Про це повідомляє Київська обласна прокуратура.

Для того, щоб помститися, він вирішив вбити свою 16-річну доньку та 12-річного сина. У ніч на 2 травня, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, чоловік пішов на кухню та увімкнув газові конфорки. Після цього розбудив своїх дітей. Розуміючи небезпечні наслідки батьківських дій, дівчина намагалася вимкнути плиту. Це спричинило конфлікт між ними, який переріс у бійку. Діти намагалися втекти від батька, однак залишити будинок їм не вдалося, оскільки підозрюваний відламав внутрішню ручку вхідних дверей.

Під час бійки чоловік вдарив кухонним ножем доньку по обличчю та в грудну клітину. Від отриманої колото-різаної рани з пошкодженням серця, вона померла на місці. Син вбивці, побоюючись за своє життя, взяв мобільний телефон та сховався у підвалі будинку. Звідти він викликав правоохоронців.

Після цього чоловік намагався скоїти самогубство та порізав собі руку. За клопотанням прокуратури обвинувачений до вироку суду перебуватиме під вартою. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що слідчі з Києва повідомили про підозру жінці, яка накинулась із ножем на чоловіка. Під час спільного вживання алкоголю між цивільним подружжям виник конфлікт, під час якого жінка й нанесла ножове поранення.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися