Сімейне застілля закінчилося різаниною: киянка накинулась з ножем на чоловіка

Пораненого чоловіка виявив сусід цивільного подружжя

Слідчі з Києва повідомили про підозру жінці, яка накинулась із ножем на чоловіка. Під час спільного вживання алкоголю між цивільним подружжям виник конфлікт, під час якого жінка й нанесла ножове поранення.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва. 

Поліція міста Києва отримала виклик на спецлінію 102 від медичних працівників, що з квартири на провулку Балтійському госпіталізовано чоловіка з проникаючим колото-різаним пораненням грудної клітини. Негайно на місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група районного управління поліції разом з оперативниками.

Після того, як жінка вдарила ножем чоловіка, вона обробила йому рану та лягла відпочивати. Наступного ранку до пари прийшов в гості сусід, який помітив що чоловіку погано та викликав швидку. Лікарі госпіталізували потерпілого до медичного закладу.

45-річну киянку затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчий повідомив фігурантці про підозру за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що поліцейські Києва затримали чоловіка, який накинувся на сина з ножем. Бувши в стані алкогольного сп'яніння, зловмисник завдав ножове поранення в область грудей.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися