У Києві сварка між батьком та сином закінчилася різаниною

Потерпілий проживав разом з батьком та між ними неодноразово виникали конфлікти

Поліцейські Києва затримали чоловіка, який накинувся на сина з ножем. Бувши в стані алкогольного сп'яніння, зловмисник завдав ножове поранення в область грудей.

Про це повідомляє поліція Києва. 

Слідчі повідомили фігуранту про підозру у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень. За цей злочин загрожує до восьми років повернення волі.

Подробиці різанини

У чергову частину Деснянського управління поліції надійшло повідомлення про те, що у квартирі за адресою вулиця Червоної Калини 38-річний чоловік отримав поранення ножем у груди. На місце прибули медичні працівники швидкої допомоги, патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група територіального управління поліції для фіксації цього злочину.

Правоохоронці з’ясували, що в квартирі потерпілий проживав разом з батьком та між ними неодноразово виникали конфлікти. Під час останнього конфлікту чоловік, народжений у 1954 році, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, взяв ніж та ударив свого сина у груди. Медичні працівники доставили киянина з проникаючим пораненням до лікувального закладу. Поліцейські затримали правопорушника неподалік від місця події та вилучили можливий інструмент злочину – ніж.

Судом вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу. Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років тюремного ув’язнення.

"Коментарі" писали, що в Оболонському районі Києва затримали жінку за підозрою у вбивстві знайомого. За даними відомства, затриманою виявилась раніше не судима 56-річна киянка.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися