В офісах "Київметробуду" провели обшуки через розтрату коштів на будівництві метро на Виноградар

Правоохоронці вилучили документацію щодо будівництва метрополітену

Київські правоохоронці провели обшуки в офісах "Київметробуду", експертної установи та підрядних організацій. Причина у розтраті коштів на будівництві метро на Виноградар. 

Про це повідомляє Київська міська прокуратура. 

Київська міська прокуратура спільно з Нацполіцією провели обшуки також в помешканнях осіб через розтрату коштів, виділених на будівництво метро на Виноградар.

Слідчі провели ці дії в рамках вироку суду, який виник у зв’язку із розслідуванням щодо недопущення великих витрат коштів, призначених на будівництво Сирецько-Печерської лінії метрополітену від станції "Сирець" до житлового масиву "Виноградар" у місті Києві, особливо в умовах військового стану

За результатами проведених обшуків правоохоронці вилучили документацію щодо будівництва метрополітену на зазначеній ділянці. На теперішній час триває її дослідження.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що колишнього генерального директора "Київводоканалу" затримали за привласнення понад 65 мільйонів гривень. Ці кошти були виділені для забезпечення надзвичайних ситуацій під час бойових дій у столиці.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися