У Київській області виявили тіло потопельника

У Вишгородському районі рятувальники вилучили тіло загиблого з води

У Вишгородському районі рятувальники вилучили тіло загиблого з води. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Київській області, передають "Коментарі".

Сьогодні, 1 жовтня, до оперативно-диспетчерської служби Вишгородського району надійшло повідомлення про те, що мешканець села Воропаїв 29 вересня поїхав на велосипеді купатися на старе русло річки Десна та до цього часу не повернувся.

До місця виклику було направлено групу водолазно-рятувальних робіт 10-го Державного пожежно-рятувального загону міста Вишгород. За допомогою водолазного спорядження рятувальники дістали тіло чоловіка на берег та передали правоохоронним органам. 

Як раніше писали "Коментарі", на Київщині з вікна четвертого поверху випав 4-річний хлопчик. Дитина в лікарні. Інцидент трапився 30 вересня у Броварах. Хлопчик сперся на москітну сітку і випав з четвертого поверху. Дитину терміново госпіталізували.

Нагадуємо, що столичні поліцейські викрили посадовця, який отримав хабар за безперешкодне здійснення господарської діяльності. Фігурант обіцяв гарантувати вирішення питань у сфері охорони праці, уникнення майбутніх інспекційних перевірок і складання адміністративних матеріалів в обмін на гроші.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися