На Київщині водій наїхав на малолітню дитину: що відомо

Правоохоронці Київщини з'ясовують обставини аварії

Правоохоронці Київщини з'ясовують обставини аварії, в якій постраждав малолітній велосипедист. Про це повідомляє поліція Київської області, передають "Коментарі". 

Дорожньо-транспортна пригода трапилася у селі Селичівка, що у Баришівській громаді. За попередньою інформацією, водій мотоцикла "Forte" скоїв наїзд на 5-річного хлопчика, який пересувався на велосипеді. 

Унаслідок цієї ДТП дитина отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до лікарні. За цим фактом слідчі Броварського управління поліції Київщини розпочали досудове розслідування.

Як раніше писали "Коментарі", Укргідрометцентр попереджає про небезпечні метеорологічні явища на Київщині. За інформацією Українського гідрометеорологічного центру, 9-10 жовтня на поверхні ґрунту на Київщині будуть заморозки, 0-5°. Оголошено перший рівень небезпеки – жовтий.

Нагадуємо, що у Дніпровському районі Києва ліквідовано пожежу на території одного із підприємств. Під час розвідки на відкритій території було виявлено чоловіка з опіками приблизно 60% тіла. Його негайно передали медикам для подальшої госпіталізації в опіковий центр.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися