У Києві сталася страшна пожежа на підприємстві: є постраждалі

У Дніпровському районі Києва сталася пожежа на підприємстві

У Дніпровському районі Києва ліквідовано пожежу на території одного із підприємств. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у місті Києві, передають "Коментарі".

Сьогодні, 7 жовтня, о 13:04 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу, яка спалахнула на вулиці Євгена Свірстюка, 1.

Пожежа сталася в прибудові до складської будівлі, де горіли порожні єврокуби. О 13:35 вогонь було успішно ліквідовано на площі 15 квадратних метрів.

Під час розвідки на відкритій території було виявлено чоловіка з опіками приблизно 60% тіла. Його негайно передали медикам для подальшої госпіталізації в опіковий центр.

Причини та обставини загоряння наразі розслідують правоохоронці.

Нагадуємо, що столичні оперативники затримали колаборанта, який малював російські прапори в парку в Харківській області. Після скоєння правопорушення чоловік почав переховуватися від правоохоронців. Завдяки спільним діям поліції Харківщини та Києва, порушника було виявлено в столиці.

Як раніше писали "Коментарі", в Одесі затримали іноземця, який замовив вбивство власника стоматологічного бізнесу у Києві та його родини. Виконавець замовного вбивства пішов на співпрацю з правоохоронцями.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися