У Києві затримали колаборанта, який малював російські прапори в парку (ФОТО)

Після вчинення злочину чоловік почав переховуватись від правоохоронців

Столичні оперативники затримали колаборанта, який малював російські прапори в парку на Харківщині. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

Після скоєння правопорушення чоловік почав переховуватися від правоохоронців. Завдяки спільним діям поліції Харківщини та Києва, порушника було виявлено в столиці.

5 жовтня правоохоронці отримали повідомлення про те, що невідомий протягом ночі намалював російські прапори на опорах ліній електропередачі та двох деревах на центральній алеї парку в Харківській області. Після вчиненого правопорушення зловмисник втік і переховувався від поліцейських.

Оперативники Харківщини передали інформацію про можливе місце перебування порушника працівникам поліції Києва. Оперативники відділу поліції на станціях залізничного транспорту столичного главку затримали порушника. Відомо, що зловмисник прибув до столиці з планами виїхати на Захід України. Порушник - 33-річний житель Харкова. Наразі проводиться перевірка щодо його причетності до інших подібних правопорушень та співпраці з ворогом.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження. Вирішується питання щодо повідомлення порушнику про підозру та обрання запобіжного заходу.

Як раніше писали "Коментарі", в Одесі затримали іноземця, який замовив вбивство власника стоматологічного бізнесу у Києві та його родини. Слідство встановило, що іноземець у вересні 2023 року підшукував кілера. За замовне вбивство власника стоматологічного бізнесу та його родини обіцяв заплатити 15 тисяч доларів. Замовник хотів заволодіти бізнесом українця. Після вбивства чоловіка повинні були вбити його дружину, аби позбутися всіх можливих спадкоємців. Виконавець замовного вбивства пішов на співпрацю з правоохоронцями.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися