У Києві через негоду було заблоковано рух транспорту (ФОТО)

У Києві дерево впало на дорогу та заблокувало рух транспорту

Сьогодні столичні рятувальники прибрали дерево, яке впало на дорогу та блокувало рух транспорту в Голосіївському районі. Про це повідомляє КАРС "Київська служба порятунку", передають "Коментарі".

8 жовтня до оперативного чергового КАРС надійшло повідомлення про те, що на вулиці Еллана-Блакитного, що знаходиться у Голосіївському районі міста, потрібна допомога у прибиранні дерева, яке впало на дорогу та перекрило рух транспорту.

Рятувальники з другого аварійно-рятувального взводу "Київської служби порятунку" оперативно виїхали на місце події та за допомогою спеціального обладнання прибрали аварійне дерево. Рух транспорту на цій ділянці дороги було успішно відновлено.

Для проведення робіт було залучено 5 рятувальників КАРС "Київська служба порятунку" та 1 одиницю спеціальної техніки.

Вітер у Києві не вщухає. Укргідрометцентр попереджає про пориви вітру 15-20 м/с і в понеділок, 9 жовтня.

Як раніше писали "Коментарі", Укргідрометцентр попереджає про небезпечні метеорологічні явища на Київщині. За інформацією Українського гідрометеорологічного центру, 9-10 жовтня на поверхні ґрунту на Київщині будуть заморозки, 0-5°. Оголошено перший рівень небезпеки – жовтий.

Як повідомляли "Коментарі", у Дніпровському районі Києва ліквідовано пожежу на території одного із підприємств. Під час розвідки на відкритій території було виявлено чоловіка з опіками приблизно 60% тіла. Його негайно передали медикам для подальшої госпіталізації в опіковий центр.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися