У Києві підліток викрав авто та бризнув газом у поліцейського

У поліції повідомили, що автомобіль на якому намагався втекти юнак був крадений

У Києві хлопчина угнав автомобіль та при спробі втечі чинив опір і розпилив газ у поліцейського. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в столиці.

Повідомляється, що на спецлінію 102 від перехожого надійшло повідомлення про те, що підозрілий хлопець на вулиці Срібнокільській намагається змінити номерні знаки на автомобілі. Для з’ясування обставин події на вказану адресу виїхала слідчо-оперативна група. 

У поліції розповіли, що на місці юнак почав агресивно поводити себе та конфліктувати, а далі розпилив газ в обличчя правоохоронця та намагався втекти на автівці. Проте провоохоронці наздогнали втікача і затримали. 

У поліції повідомили, що автомобіль, на якому намагався втекти юнак – крадений з вулиці Княжий Затон. 17-річний хлопець заволодів транспортним засобом шляхом сканування сигналізації. 

Суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб без права внесення застави. Правопорушнику загрожує до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої. 

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у київському аеропорту мікроавтобус збив п'ятирічну дитину на переході.

Джерело: https://kyiv.npu.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися