У Києві водій Лексуса збив дитину та залишив її травмованою на дорозі

Для пошуку винуватця аварії в столиці була запроваджена спеціальна поліцейська операція

У Києві поліцейські затримали водія позашляховика, який збив дитину та з місця ДТП втік. 12-річного хлопчика із численними травмами доставили до лікарні.

Про це повідомляє столична поліція.

У Києві була запроваджена спеціальна поліцейська операція з пошуку злочинця. По факту дорожньо-транспортної пригоди з потерпілим та залишення дитини в небезпеці, правоохоронці розпочали кримінальне розслідування.

Повідомлення про ДТП надійшло до київської поліції сьогодні о 8:30. На вулиці Вернадського водій автомобіля "Лексус" скоїв наїзд на дитину та намагався уникнути відповідальності, тікаючи з місця події. Оперативний черговий тут же викликав лікарів, патрульних та слідчо-оперативну групу на місці пригоди. Для пошуку винуватця аварії в столиці була запроваджена спеціальна поліцейська операція, залучивши оперативників, слідчих і аналітиків.

На щастя, дитина жива і зараз лікарі надають йому усю необхідну допомогу. Ми встановили всі деталі автопригоди. Одразу після ДТП водій зупинив автівку, побачив, що накоїв, однак покинув хлопчика на дорозі та вирішив втекти. Далі він заїхав у гаражний кооператив, де зняв з авто дорожній номерний знак та пересів до іншого автомобіля, аби поліцейські не змогли його розшукати. Втім, зміна автівки не допомогла йому переховуватись від злочину. Вже за кілька годин патрульні знайшли і другий позашляховик "Мерседес", - йдеться в повідомленні. 

Винуватцем виявився 39-річний уродженець Івано-Франківщини. Автомобілі "Лексус" та "Мерседес" вилучили. Санкція найбільш тяжкої статті передбачає до двох років позбавлення волі.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Київській області під час дорожньо-транспортної пригоди автівку відкинуло на інші автомобілі.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися