Під Києвом сталася ДТП з трьома автомобілями (ФОТО)

Що відомо про аварію від правоохоронців

У Бучанському районі Київської області зіткнулось три автомобілі. Про аварію розповіли у Національній поліції України в регіоні, передають "Коментарі".

За даними відомства, ДТП сталася в Ірпені. Водій легковика Dacia не вибрав безпечної швидкості та дистанції і зіткнувся з автомобілем Geely, який у свою чергу, ударив Ford. Внаслідок аварії 59-річна пасажирка авто отримала незначні травми та від госпіталізації відмовилась. В поліції Київської області оприлюднили фото з місця ДТП.

Нагадаємо, у Києві затримали водія позашляховика, який збив підлітка та втік з місця ДТП. ДТП сталася на вулиці Вернадського. Водій автомобіля Lexus збив 12-річного хлопчика та втік з місця аварії. У Києві ввели спеціальну поліцейську операцію та залучили оперативників, слідчих і аналітиків. Подробиці — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області в ДТП потрапили вантажний та легковий автомобілі. Аварія сталася на 124 кілометрі автодороги Київ — Харків. В напрямку Харкова 39-річна водійка Renault влетіла у відбійник, після цього автівка зіткнулась з вантажівкою Volvo.

Читайте також, що у Київській області вантажівка збила жінку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися