У Києві чоловік загинув після падіння з 4 поверху (Фото)

У Святошинському районі столиці на вулиці Академіка Доброхотова трапилася смертельна трагедія. Чоловік випав з вікна четвертого поверху і загинув на місці від отриманих травм. Про це повідомляє видання "Сторожові Еспрессо".

За словами свідків події, чоловік випав з четвертого поверху п'ятиповерхового будинку на вулиці Академіка Доброхотова. На місце подій приїхала карета швидкої допомоги, лікарі констатували смерть чоловіка відразу після прибуття.

На місці подій працювали патрульні поліцейські і слідчо-оперативна група, працівники якої повинні будуть встановити всі причини і обставини трагедії.

Нагадаємо, що в Києві затримали чоловіка, якого звинувачують у зґвалтуванні 15-річної дочки своєї колеги. Правоохоронці вже почали розслідування у справі.

Подія трапилася в Дарницькому районі столиці на проспекті Петра Григоренка, повідомляється, що чоловік здійснював розпусні дії відносно дочки своєї колеги в під'їзді близько 4 ранку.

Потерпіла дівчина звинуватила чоловіка в згвалтуванні, її госпіталізували в лікарню. Лікарі встановлять, чи було згвалтування насправді.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Києві запустять трамвай до Палацу спорту через вокзал.

Читайте також про напад охоронців репера Басти на людей в центрі Києва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися