Ексдепутат Київради потрапив у скандал: йому повідомили про підозру

Наразі готується клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу

Колишньому депутату Київської міської ради повідомили про підозру через будівництво на земельній ділянці, яке належить до комунальної власності. Він без дозволу самостійно зайняв цю земельну ділянку в Дарницькому районі столиці.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура.

Підозрюваний, не маючи дозвільних містобудівних документів побудував на цій території будівлі, які використовуються в якості місця роздрібного продажу продуктів харчування та інших товарів. Далі на підставі підроблених документів зареєстрував на них право власності.

Земельна ділянка, на якій розмістили місця для роздрібного продажу, є власністю територіальної громади міста Києва. Площа незаконно збудованих споруд на цій незаконно зайнятій земельній ділянці становить 858,8 квадратних метрів. Наразі готується клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що СБУ затримала чиновника Антимонопольного комітету, який за хабарі "заплющував очі" на порушення монополістів. Затримали посадовця відділу досліджень та розслідувань цієї держустанови. 




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися