У Києві викрили нарколабораторію з прибутком у 5 мільйонів гривень (ФОТО)

Злочинці підпалили будинок з накралабораторією, особистими речами та автомобілем

У Києві затримали "наркобізнесменів", які облаштували нарколабораторію з прибутком у 5 мільйонів гривень. Компанія виробляла і реалізовувала великі партії солей, таких як Альфа-PVP і амфетамін, шляхом розміщення їх у закладках або відправленням поштовими службами.

Про це повідомляє поліція Києва. 

Після того, як наркоділки зрозуміли, що їхню злочинну діяльність розкрила поліція, вони підпалили будинок, намагаючись знищити сліди злочину. Пожежу швидко загасили, на щастя, ніхто не постраждав. Внаслідок підпалу фігурантам не вдалось знищити наркотики та прекурсори. Тож під час проведення обшуку ми виявили та вилучили близько 3 кілограмів солей Альфа-PVP, близько 2 кілограмів амфетаміну, понад 100 літрів прекурсорів, різні ємності, лабораторний та хімічний посуд. З вилучених засобів зловмисники могли виготовити ще близько 50 кілограмів психотропної речовини.  За вчинене їм загрожує до 12-ти років ув’язнення.

Таку схему вигадав уродженець Чернігівщини, який залучив до виготовлення лаборанта та фінансував бізнес. Ділки оптом збували наркотики через закладки і поштові відділення на території Київщини та столиці. 

Загальна вартість вилучених засобів за цінами "чорного" ринку складає 3 мільйони гривень. Крім того, щомісячний прибуток від такого бізнесу становив понад 5 мільйонів гривень. Двох спільників, 1980 та 1984 років народження затримали.  Невдовзі суд обере підозрюваним запобіжні заходи. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Києві закінчено розслідування щодо злочинної організації, яка заробляла 1,6 млн гривень щомісяця на продажі метадону та димедролу.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися