В поліції показали наслідки негоди у Києві (ФОТО)

На автомобілі масово попадали дерева

У Києві на автомобілі та дороги від сильного шквального вітру масово попадали дерева. В Патрульній поліції столиці оприлюднили фото з місць надзвичайних подій, передають "Коментарі".

Наразі відомо, що через негоду у Києві є загиблі та травмовані люди. Надзвичайні події сталися у кількох районах столиці.

"В столиці лютує негода, будьте уважні та обережні. Негода наробила чимало лиха на вулицях та автодорогах столиці. Патрульні одразу реагують на ваші повідомлення та надають необхідну допомогу, для подолання наслідків стихії", — йдеться в повідомленні Патрульної поліції Києва.

Столичні правоохоронці надали кілька порад правил безпеки у негоду:

·       намагайтеся не ходити під розлогими деревами, біля будівельних майданчиків;

·       тримайтеся якомога далі від рекламних щитів та ліній електропередач, адже пориви вітру можуть спричинити їх пошкодження;

·       не залишайте автомобілі під деревами, рекламними щитами, стовпами електромереж;

·       щільно закривайте вікна, двері, горища у будинках;

·       приберіть з балконів та лоджій предмети, що не закріплені та можуть впасти на вулицю.

Також в поліції закликали не лишатися осторонь тих, хто потрапив у біду. Адже наступного разу допомога може знадобитися саме вам.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві зафіксовано декілька випадків травмування людей через негоду, загинули двоє чоловіків. У Шевченківському районі дерево впало на людину. Медики намагалися реанімувати чоловіка, але від отриманих важких травм потерпілий помер. Ще один чоловік загинув у Подільському районі. В Оболонському районі поривом вітру відірвало частину металевої конструкції зупинки громадського транспорту та травмувало жінку. У Шевченківському районі жінка отримала травму хребта через падіння гілок. Її госпіталізували до лікарні. На проспекті Берестейському дерево впало на автомобіль. Людина, яка перебувала у транспортному засобі, від госпіталізації відмовилась.

Читайте також, що через негоду електрички у Києві курсують за зміненим графіком.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися