У Києві через негоду загинули люди, є травмовані: подробиці (ФОТО)

У Києві зафіксовано декілька випадків травмування людей через негоду, загинули двоє чоловіків

Згідно із попередженнями синоптиків, у Києві спостерігаються сильні пориви ураганного вітру. У столиці зафіксовано декілька випадків травмування людей через негоду. Двоє чоловіків загинули. Про це повідомляють КМДА та МВС, передають "Коментарі".

У Шевченківському районі дерево впало на людину. Медики намагалися реанімувати чоловіка, але від отриманих важких травм потерпілий помер. Ще один чоловік загинув у Подільському районі.

В Оболонському районі поривом вітру відірвало частину металевої конструкції зупинки громадського транспорту та травмувало жінку.

У Шевченківському районі жінка отримала травму хребта через падіння гілок. Її госпіталізували до лікарні.

На проспекті Берестейському дерево впало на автомобіль. Людина, яка перебувала у транспортному засобі, від госпіталізації відмовилась.

За інформацією Укргідрометцентру, до кінця дня 28 жовтня пориви вітру можуть сягати 25-28 м/c (ІІ рівень небезпечності, помаранчевий). Мешканців закликають бути обережними, враховувати погодні умови і не виходити на вулицю без нагальної потреби.

Нагадуємо, що в Київській області сильний дощ та вітер до 25 м/с, що розпочалися сьогодні вночі, призвели до аварій на електромережах. Наразі світла не мають 88 353 родини майже по всій Київській області. Найбільше постраждали Обухівський, Фастівський та Бучанський райони. 

Як раніше писали "Коментарі", у Києві на території Шевченківського району вирішено провести роботи зі зносу ще одного історичного будинку, якому понад 100 років. Зазначається, що ця будівля є останньою історичною спорудою на цій вулиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися