У парку на Солом’янці виявили небезпечну знахідку

Піротехніки вилучили та знищили вибухонебезпечні предмети

У парку "Відрадний" у Солом’янському районі Києві було виявлено п’ять артилерійських снарядів. Снаряди були виявлені під час проведення планових робіт з реконструкції парку. Про це повідомляє Головне управління ДСНС у Києві на своїй сторінці у Facebook.

Рятувальники розповіли, що піротехніки вилучили та знищили вибухонебезпечні предмети. У ДСНС нагадали, що з початку року на території столиці було вилучено та знищено 1124 вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни.

Нагадаємо, що раніше у Києві поблизу Шулявського шляхопроводу було знайдено понад 100 артилерійських снарядів часів Другої світової . Фахівці ДСНС, які прибули на місце інциденту, вилучили 101 артилерійський снаряд різних типів

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Києві запустили онлайн-карту парків і скверів. Києві запустили електронну карту з парками та зеленими зонами міста. Щоб побачити парки на карті, потрібно перейти в шар "Об’єкти благоустрою" і додати "Реєстр зелених зон". Тоді на карті з’явиться інформація про парки, сквери та природньо-заповідні фонди. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися