У Києві 18-річний хлопець намагався продати кокаїн за велику суму грошей

Йому загрожує від 6 до 10 років позбавлення волі

У Києві поліцейські затримали 18-річного торговця кокаїном. Поліцейські здійснили закриті закупки та виявили молодого чоловіка під час його спроби збуту наркотиків. Під час цієї операції зловмисник продав 2 грами кокаїну за 12 тисяч гривень.

Про це повідомляє столична поліція. 

Слідчі виконали обшук на місці упаковки порушника закону та вилучили додаткові наркотичні речовини, зокрема 0,5 грама кокаїну, 20 грамів марихуані, а також електронні ваги. Знайдені матеріали спрямовані на експертні дослідження. Наркозбувачу повідомили про підозру у скоєнні злочину за незаконне зберігання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, якщо предметом таких дій були особливо небезпечні наркотичні засоби або психотропні речовини.

Суд звернув увагу на запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з правом внесення застави на суму 380 тисяч грн. Йому загрожує від 6 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що столична поліцейська собака Чейз отримала нагороду на церемонії "Чотирилапі захисники". Бельгійська вівчарка малінуа, яка служить у поліції менше року, вже проявила свою ефективність у пошуку наркотичних засобів.

Джерело: https://t.me/gunpKyiv/1438


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися