У Києві нагородили службову вівчарку, яка знайшла кілограм кокаїну

Чейз всього 2 роки

Столична поліцейська собака Чейз отримала нагороду на церемонії "Чотирилапі захисники". Бельгійська вівчарка малінуа, яка служить у поліції менше року, вже проявила свою ефективність у пошуку наркотичних засобів. Під керівництвом кінолога Віталія Литвина собака знайшла кілограмовий пакет кокаїну в сидінні автомобіля, допомагаючи тим самим розкрити справу. 

Про це повідомляє поліція Києва.

Також серед нагороджених були поліцейські–кінологи зі службовими собаками з Донецької, Хмельницької областей та столиці. Загалом серед нагороджених – 23 службових собаки з різних органів безпеки та оборони. Так, бельгійська вівчарка малінуа Чейз отримала нагороду в номінації "Пошук наркотичних засобів". 

Чейз всього 2 роки, з яких майже рік вона служить у поліції. Вона дуже витривала собака, легко вчиться та піддається дресируванням. Я постійно навчаю її шукати різні наркотичні речовини, адже собака сприймає це як гру, після якої отримує смаколик та похвалу - це вона дуже полюбляє, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Києві закінчено розслідування щодо злочинної організації, яка заробляла 1,6 млн гривень щомісяця на продажі метадону та димедролу. Було завершено досудове розслідування щодо злочинної групи за фактами вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів, пов'язаних із незаконним обігом наркотиків та сильнодіючих лікарських препаратів.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися