У Києві чоловік розстріляв свого знайомого з пістолета (Фото)

У Солом'янському районі столиці стався конфлікт між двома чоловіками, яка призвела до стрілянини на адресу одного з опонентів. Про це повідомили в прес-службі Головного управління Національної поліції в Києві.

Повідомляється, що один до чергової частини Солом'янського районного управління поліцій надійшло повідомлення про те, що на вулиці Волгоградській між двома чоловіками відбувається конфлікт, а також чутні постріли. За вказаною адресою виїхав екіпаж патрульної поліції, слідчо-оперативна група і лікарі.

На місці подій поліція встановила, що між 33-річним потерпілим та його знайомим виник конфлікт, в результаті якого нападник дістав пістолет, кілька разів вистрілив в опонента і втік. Отримавши прикмети нападника, поліція обстежувала територію і неподалік від місця події помітила чоловіка, який був схожий під опис.

X5-rUQSFQF7SMyxQaYhLTIY0I.jpeg

Чоловік був зупинений для перевірки, й під час поверхневого огляду у нього виявили травматичний пістолет. Поліція затримала фігуранта, яким виявився місцевий житель 1974 року народження. Потерпілого госпіталізовано для надання допомоги.

Слідчі почали розслідування за статтею про хуліганство, санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 7 років.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що на ЧАЕС в зруйнованому реакторі помітили ядерні реакції.

Читайте також про перекриття Михайлівської площі в Києві.

Джерело: https://kyiv.npu.gov.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися