Київська прокуратура почала розслідувати жорстоке побиття поліцейськими військового

В інтернеті поширилась інформація про затримання військовослужбовця

Київська міська прокуратура взяла під своє керівництво справу та розпочала досудове розслідування у зв’язку з опублікуванням відеоінциденту, який стався з військовослужбовцем у районному управлінні поліції в Києві. Розслідується застосування можливих неправомірних дій, вчинених працівниками поліції у відношенні військовослужбовця.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура. 

В інтернеті поширилась інформація про затримання військовослужбовця працівниками Шевченківського управління поліції ГУ НП в місті та вчинення ними протиправних дій, пов’язаних із спричиненням військовослужбовцю тілесних ушкоджень.

Також опублікували відеозапис із приміщення територіального відділу поліції, на якому видно момент, коли військовослужбовець впав на підлогу. Зараз застосовуються наступні дії для визначення подробиць, ідентифікації осіб, які взяли участь у цьому інциденті, а також можливих свідків. Планується також проаналізувати записи відеоспостереження з камер у Шевченківському відділі поліції.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що поліція в Києві запустила службове розслідування після конфлікту між поліцейським та прикордонником, який був зафіксований на відео та розміщений в інтернеті.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися