У Києві поліцейському пропонували 300 доларів щомісяця, щоб він не чіпав бордель

За це загрожує до восьми років позбавлення волі

У Києві правоохоронці затримали чоловіка на спробі підкупити поліцейського. Він пропонував хабар щомісяця, аби працівники поліції не заважали функціонуванню місця розпусти. 

Про це повідомляє столична поліція. 

Як виявили правоохоронці, одна з квартир на бульварі Миколи Міхновського використовувалася для незаконної діяльності, зокрема, як місце розпусти. Щоб уникнути відповідальності за свої дії та продовжувати незаконну діяльність, цей чоловік вирішив домовитися з поліцейським та запропонував йому хабар. Кожного місяця правопорушник обіцяв виплатити 300 доларів за те, щоб правоохоронець не вживав жодних заходів для припинення борделю.

Затримали "бізнесмена" у службовому кабінеті посадовця поліції одразу після передачі частини неправомірної вигоди - 18 тисяч гривень. Ним виявився уродженець іншої держави, 1984 року народження, неодноразово судимий за вчинення тяжких і особливо тяжких злочинів. За спробу підкупу службової особи чоловікові загрожує до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що поліцейські Києва подали до суду матеріали щодо військовослужбовця, який сприяв визнанню призовників непридатними до служби.



Читайте также