У Києві псевдоволонтерка "заробила" на постраждалих від атак мешканців мільйон гривень

Жертвами були переважно жителі Ірпеня

Київські прокурори повідомили про підозру псевдоволонтерці, яка у шахрайський спосіб заволоділа 1 млн грн постраждалих від російської агресії. 

Про це повідомляє Київська міська прокуратура. 

50-річна уродженка Донецької області фігурує у понад 22 епізодів шахрайства. Підозрювана вигадала історію про свою участь у волонтерській діяльності та можливість придбання товарів із великою знижкою в мережі будівельно-господарських магазинів "Епіцентр". Під цим приводом жінка "торгувала" різноманітною електронікою, гаджетами та будівельними матеріалами.

Шахрайка запевняла потерпілих купувати через неї товари за вигідною ціною, а отримані шахрайським шляхом гроші витрачала на власні потреби. Жертвами були мешканці міста Ірпінь, які бажали придбати будівельні матеріали для відновлення своїх житлових приміщень, що постраждали внаслідок російської агресії. Злочини принесли шахрайці близько 1 мільйона гривень при цьому 15 осіб постраждало від її незаконних дій.

Слідство буде продовжено і наразі встановлюються дані інших потерпілих від протиправних дій підозрюваної.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Києві правоохоронці повідомили про підозру колишньому директору Спеціалізованого комбінату підприємств комунально-побутового обслуговування у справі щодо розкрадання коштів.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися