Київські митники у посилці з чаєм знайшли понад два кілограми героїну та канабісу

Наркотичні "сюрпризи" знайшла бельгійська вівчарка

Митники в Києві перешкодили ввезення наркотиків в Україну через поштові канали та міжнародні експрес-відправлення. Чотири міжнародні відправлення із США та Нідерландів були перевірені, що призвело до вилучення наркотичних засобів: героїну, канабісу, смоли канабісу та психотропної речовини МДМА.

Про це повідомляє київська митниця. 

У двох випадках службова собака, бельгійська вівчарка Харді, зіграла значну роль у розкритті злочину. Вона спеціалізується на пошуку наркотиків та психотропів, виявивши канабіс та смолу канабісу. Цікаво, що згідно з документами, в посилках переміщувалися абсолютно безпечні продукти та продукти, такі як чай, орегано, протеїнова добавка, фломастери тощо. Отримувачами в Україні були вказані фізичні особи зі Львова та Києва.

За результатами експертного аналізу наркотичні речовини: героїн та канабіс у вазі майже 2 кг, понад два електронні пристрої для вейпу зі смолою канабісу та 10 таблеток психотропної речовини МДМА. Ці речовини в Україні віднесені до небезпечних наркотиків та психотропних речовин, обігу яких заборонено.

Наразі, двом фігурантам справи СБУ повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у цьому році митники запобігли 263 випадкам незаконного перетину митного кордону України, які стосувалися зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів і спеціальних засобів.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися