Масштабна пожежа в кафе сталася у Києві (ВІДЕО)

Що про надзвичайну подію розповіли рятувальники

У Подільському районі Києва сталася пожежа в в закладі громадського харчування. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, пожежа сталася в кафе, розташованому на вулиці Хорива. Загасити вогонь на площі 20 квадратних метрів рятувальникам вдалося менш ніж за годину. Жертв та постраждалих немає. Причину та обставини виникнення пожежі встановлюють правоохоронці. В ДСНС оприлюднили відео з місця надзвичайної події.

Нагадаємо, у Київській області внаслідок ворожого обстрілу, що стався 11 листопада, постраждалих немає. Однак в регіоні було пошкоджено вибуховою хвилею та внаслідок падіння уламків 18 будинків, низку господарських приміщень, парканів та одне з приватних підприємств. Подробиці — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що друга у листопаді атака ворожих безпілотників по Києву успішно відбита силами Протиповітряної оборони України. Дрони російських окупантів були запущені з південного напрямку. Аби дістатися столиці, "шахеди" пролетіли приблизно тисячу кілометрів.

Дивіться також відео, як українські прикордонники полюють на "шахеди".

Читайте також, як п’яний водій позашляховика розтрощив фасад будинку на Київщині.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


александр

18 листопада 2023, 16:23

Бавовна?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися