П’яний водій позашляховика розтрощив фасад будинку

Що відомо про ДТП від правоохоронців

В Обухівському районі Київської області п’яний водій позашляховика розтрощив фасад житлового будинку. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Національної поліції України регіоні.

За даними відомства, дорожньо-транспортна пригода сталася в місті Українка. Нетверезий 44-річний водій автомобілю Hummer не впорався із керуванням та врізався у фасад житлового будинку.

"Вміст алкоголю у крові чоловіка становив 2,03 проміле. Водія та двох пасажирів доставлено до лікарні з травмами різного ступеня. Наразі чоловіка затримано", — заявили у Національній поліції України в Київській області.

За фактом ДТП проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, на автомобільній трасі Київ — Харків — Довжанський у Київській області зіткнулися два вантажних автомобілі. Внаслідок ДТП потерпілу пасажирку та водія одного із авто госпіталізовано до лікарні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Деснянському районі Києва сталася ДТП на блокпосту. На Броварському проспекті водій автомобіля Renault при в’їзді до Києва збив прикордонницю. Жінка переходила проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу.

Дивіться відео, як у Київській області п’яний водій під час втечі протаранив автомобіль поліції.

Читайте також, що на Київщині в ДТП постраждала молода дівчина.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися