У Києві сталася пожежа на ринку (ФОТО)

Що про надзвичайну подію розповіли рятувальники

У Святошинському районі Києва сталася пожежа на ринку. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, пожежа сталася на ринку, розташованому на бульварі Кольцова. Горіли три торговельних кіоски. Загасити вогонь на площі 50 квадратних метрів рятувальникам вдалося менш ніж за годину. Жертв та постраждалих немає. Причину та обставини виникнення пожежі встановлюють правоохоронці. В ДСНС оприлюднили фото з місця надзвичайної події.

Нагадаємо, у Подільському районі Києва сталася пожежа у кафе, розташованому на вулиці Хорива. Загасити вогонь рятувальникам вдалося менш ніж за годину. Подробиці — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві викрили працівницю українського посольства на допомозі нелегалам з терористично ризикових країн Азії з переїздом до Євросоюзу. За гроші вона пропонувала іноземцям незаконно виїхати до Євросоюзу транзитом через територію України. Для цього оформлювала візи для в’їзду до України як студентів українських закладів вищої освіти. Вартість такої "послуги" становила до трьох тисяч доларів з одного нелегала.

Дивіться відео, як під час пожежі врятували у Києві цуценя та кошеня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися