В Києві на Броварському проспекті сталась смертельна ДТП: подробиці, фото

Врахуйте цю інформацію під час планування маршруту своєї поїздки.

Сьогодні зранку, 22 листопада, на Броварському проспекті сталась смертельна аварія за участі двух легкових автомобілів. Рух транспорту на в'їзді в місто - ускладнений, спостерігаються затори.  Про це повідомили в Патрульній полції Києва. 

На даний момент встановлено, що водійка автомобіля "Смарт" 1992 року народження не справилася із керуванням та виїхала на смугу зустрічного руху, що призвело до зіткнення з автомобілем "Форд". Жінка, яка отримала травми в результаті цього зіткнення, померла на місці пригоди. Слідчі з'ясовують всі обставини аварії для встановлення повної картини події.

picture

В Патрульній поліції повідомили, що від ранку на автодорогах Києва сталося 13 дорожньо-транспортних пригод, серед них 1 ДТП з травмованими, в якій одна людина загинула.

Екіпажі патрульної поліції чергують в місті та за потреби регулюють рух, щоб уникнути небезпечних ситуацій на дорозі. В поліції закликають водіїв не паркуватися обабіч вулиць та доріг, аби не заважати працювати спецтехніці. Рекомендують, керувати відповідально та слідкувати за зміною в дорожній обстановці. У разі виникнення небезпечних ситуацій — телефонуйте на 112.

Джерело: https://t.me/kyivpatrol


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


КИЕВЛЯНИН

22 листопада 2023, 11:53

НА ОДНУ КОЛХОЗНУЮ КОБЫЛУ, КОТОРАЯ КУПИЛА ПРАВА МЕНЬШЕ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися