Потужний вибух вщент зруйнував будинок на Київщині

Що відомо про надзвичайну ситуацію

В Обухівському районі Київської області вибухом зруйновано житловий будинок. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію регіональної поліції та рятувальників.

За даними правоохоронців, вибух стався в селі Жуківці. Причиною вибуху назвали несправність газового балону. Внаслідок надзвичайної події 46-річного власника приватного житлового будинку госпіталізовано до лікарні з опіками кінцівок. 

"Закликаємо громадян бути особливо уважними із газовим обладнанням та стежити за дотриманням вимог безпеки", — закликали в поліції.

На місці події продовжують працювати правоохоронці Обухівського управління поліції Київщини, медики та рятувальники.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Подільському районі Києва сталася пожежа у кафе, розташованому на вулиці Хорива. Загасити вогонь рятувальникам вдалося менш ніж за годину. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, у Бучанському районі Київської області сталася масштабна ДТП, внаслідок якої одна людина загинула, ще двоє травмовані. Поблизу Ірпеня зіткнулись два автомобілі Mercedes. ДТП сталася в селі Романівка. В поліції та ДСНС оприлюднили фото з місця смертельної аварії. На фото рятувальників видно, що один із автомобілів належить медикам.

Читайте також, що у Дарницькому районі Києва сталася масштабна пожежа на СТО.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися