На Київщині від отруєння чадним газом загинули чоловік і дитина

Що відомо про трагічний випадок

В Броварском районі Київської області від отруєння чадним газом загинув чоловік і малолітня дитина. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію регіональної поліції та рятувальників.

За даними правоохоронців, загиблими виявилися батько та його чотирирічний син.

"Надзвичайна подія сталася у селі Гоголів в одному із приватних будинків. Відомо, що у приміщенні перебував батько, матір та їхній 4-річний син. На жаль, батько та син загинули. Жінка перебуває реанімаційному відділенні, стан — стабільно-тяжкий", — повідомили в Національній поліції України у Київській області.

За фактом смертельного отруєння чоловіка та дитини чадним газом правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Наразі встановлюють всі причини трагедії.

"Пам’ятайте! Чадний газ непомітний для зору, абсолютно невідчутний і здатен призвести до біди за лічені хвилини. Зазвичай під його дією людина втрачає свідомість, може отруїтись і, навіть, померти", — йдеться в повідомленні ДСНС України.

Рятувальники оприлюднили нагадування, які прилади можуть спричинити отруєння чадним газом.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Обухівському районі Київської області вибухом зруйновано приватний житловий будинок. Вибух стався в селі Жуківці. Причиною вибуху назвали несправність газового балону. Внаслідок надзвичайної події 46-річного власника приватного житлового будинку госпіталізовано до лікарні з опіками. 

Нагадаємо, у Бучанському районі Київської області сталася масштабна ДТП, внаслідок якої одна людина загинула, ще двоє травмовані. Поблизу Ірпеня зіткнулись два автомобілі Mercedes. ДТП сталася в селі Романівка. В поліції та ДСНС оприлюднили фото з місця смертельної аварії. На фото рятувальників видно, що один із автомобілів належить медикам.

Читайте також, що у Дарницькому районі Києва сталася масштабна пожежа на СТО.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися