У Києві сталася смертельна ДТП з мотоциклом на Столичному шосе: загинув чоловік (Фото)

У Києві на Столичному шосе сталася смертельна ДТП за участю легкового автомобіля і мотоцикла, в результаті якого мотоцикліст загинув на місці від отриманих травм. Про це повідомили в прес-службі Головного управління Національної поліції в Києві.

Повідомляється, що аварія сталася вночі 19 травня в Голосіївському районі столиці на Столичному шосе. Правоохоронці, які прибули на місце подій попередньо з'ясували, що водій автомобіля "Hyundai" не надав перевагу в русі мотоциклу "Honda", в результаті чого сталося зіткнення.

Водій мотоцикла 1978 року народження загинув на місці від отриманих травм. Водій автомобіля пройшов тест на алкоголь, в результаті якого було показано відсутність у нього стану алкогольного сп'яніння.

За фактом події слідче управління поліції Києва почало кримінальне провадження за статтею про порушення правил дорожнього руху. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що в київській лікарні помер 15-річний хлопець, який стрибнув з моста, залишивши передсмертну записку. Його батьки померли від наслідків коронавірусної інфекції.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Києві закривають один з входів в метро "Позняки".

Читайте також, коли в Києві підвищать проїзд в транспорті.


Джерело: https://censor.net/ru/p3266182

Читайте также