У Києві закривають вхід на станцію метро "Позняки": терміни

У Дарницькому районі столиці на зеленій гілці київського метрополітену тимчасово закриють один з входів на станцію підземки "Позняки" через проведення ремонтних робіт. Про це повідомили в прес-службі комунального підприємства "Київський метрополітен".

Повідомляється, що на станції метро "Позняки" встановлять нові турнікети. Через це вестибюль №2 на станції підземки в напрямку станції "Харківська" тимчасово не працюватиме з 18 травня до 5 ранку 22 травня. Старі турнікети замінять на більш сучасні.

Нові турнікети вже встановлені на станціях київського метрополітену "Сирець", "Площа Льва Толстого", "Героїв Дніпра", "Харківська", "Контрактова площа", "Почайна", "Оболонь" і "Видубичі".

Вони приймають всі електронні способи оплати проїзду, серед яких qr-код, Kyiv Smart Card, карта киянина і безконтактна банківська картка. Даний вид контрольно-пропускних пунктів в підземку також є антивандальним і застосовується в європейських метрополітенах.

У столичному метро закликали всіх пасажирів користуватися безконтактними способами оплати і дотримуватися карантинних обмежень.

Нагадаємо, що співробітники метро Києва звернулися до міської влади з проханням підняти ціну на проїзд в підземці до 21 гривні через збитки, які підприємство понесло під час пандемії та жорсткого карантину.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Києві очікуються грози та проливні дощі.

Читайте також про відключення газу в Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися