У Києві очікуються грози і проливні дощі: погода на тиждень

В українській столиці очікуються зливи та грози з серйозним похолоданням. Синоптики прогнозують, що така погода триватиме до кінця поточного тижня. Про це повідомили в прес-службі Укргідрометцентру.

Синоптики прогнозують, що на цьому тижні температура повітря буде коливатися в районі 17-19 градусів. У понеділок, 17 травня, в Києві очікують дощі з грозами. Вдень температура повітря буде підніматися до 21 градуса.

У вівторок прогнозують також дощі з грозами, а температура повітря в денний час не буде рости вище 19 градусів. 19 травня очікується похмура погода з дощами, а температура повітря істотно не зміниться.

У четвер дощова погода збережеться, однак грози покинуть місто, а температура повітря не зміниться. У п'ятницю, 21 травня, в Києві також прогнозують невеликий дощ, а вдень очікується потепління до 19 градусів.

Комунальна корпорація "Київавтодор" повідомила, що до 24 травня в Києві очікується 60% випадання місячної норми опадів. На вулиці вивели спеціальну техніку, яка очищає колодязі, чистить решітки зливостоків і зливоприймачів.

Колектори зливової каналізації очищають гідромоніторами, працює і нова каналопромивочна машина. На сьогодні задіяно 32 одиниці спеціальної техніки, а під час злив на вулицях Києва також буде чергувати техніка.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в КМДА розповіли, коли варто чекати подорожчання проїзду в транспорті.

Читайте також про перекриття вулиці Льва Толстого в Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися