У Києві до кінця червня перекриють вулицю Льва Толстого: карта (Фото)

У Шевченківському районі столиці до кінця червня обмежать рух по вулиці Льва Толстого через проведення робіт з капітального ремонту дорожнього покриття. Про це повідомили в прес-службі комунальної корпорації "Київавтодор".

Повідомляється, що на вулиці Льва Толстого на ділянці між вулицею Митрополита Липківського і вулицею Тарасівська починаються роботи з капітального ремонту. У зв'язку з цим з 7 ранку 16 травня до 27 червня буде частково обмежено рух по вулиці.

На першому етапі дорожники виконуватимуть роботи на ділянці від вулиці Назаровская до вулиці Тарковська в напрямку вулиці Володимирській. Ремонт буде виконаний в комплексі з капітальним оновленням двох шляхопроводів на вулиці Льва Толстого, щоб не обмежувати рух двічі.

Комунальні служби заздалегідь вибачились перед киянами за можливим незручності.

Нагадаємо, що у столиці прийняли рішення про проведення масштабних ремонтно-реставраційних робіт на мосту Метро через Дніпро вперше з 1965 року. Про це повідомив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник.

Депутати Київради затвердили договір про підготовку кредитного фінансування робіт на мосту Метро, що буде першим масштабним оновленням переправи з моменту її відкриття в 1965 році.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Києві можуть підняти ціну на проїзд в метро.

Читайте також про закриття майже на рік аеропорту "Жуляни" в Києві.

Джерело: https://t.me/kyiv_traffic


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися