У Київській області врятували з водойми людину (ФОТО)

Що про інцидент відомо від рятувальників

У Білоцерківському районі Київської області врятували чоловіка, який опинився у водоймі. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у регіоні, передають "Коментарі".

За даними відомства, надзвичайна подія сталася в селищі Рокитне. На вулиці Зінича біля місцевої водойми було чути крики про допомогу. Рятувальники по прибуттю на місце виклику побачили, що в воді знаходиться чоловік похилого віку, який кликав на допомогу, адже самостійно не міг вибратися з водойми.

"За допомогою рятувальної мотузки потерпілого 1943-го року народження дістали із води з ознаками сильного переохолодження. Його було госпіталізовано до Рокитнянської багатопрофільної лікарні", — йдеться в повідомленні ДСНС.

У Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у Київській області оприлюднили фото з місця надзвичайної події.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Обухівському районі Київської області вибухом зруйновано приватний житловий будинок. Вибух стався в селі Жуківці. Причиною вибуху назвали несправність газового балону. Внаслідок надзвичайної події 46-річного власника приватного житлового будинку госпіталізовано до лікарні з опіками. 

Нагадаємо, у Бучанському районі Київської області сталася масштабна ДТП, внаслідок якої одна людина загинула, ще двоє травмовані. Поблизу Ірпеня зіткнулись два автомобілі Mercedes. ДТП сталася в селі Романівка. В поліції та ДСНС оприлюднили фото з місця смертельної аварії. На фото рятувальників видно, що один із автомобілів належить медикам.

Читайте також, що у Дарницькому районі Києва сталася масштабна пожежа на СТО.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися