У Києві можуть почати масово відключати світло

Були пошкоджені електромережі

В Києві  25 листопада майже сталося введення режиму відключення електроенергії. Це стало наслідком широкомасштабної атаки дронів, які завдали шкоди магістральним лініям електропередач.

Про це повідомив голова правління "Укренерго" Володимира Кудрицького в ефірі телемарафону.

Він заявив, що учора було пошкоджено кілька потужних магістральних ліній електропередач у Києві та Київському регіоні.

Були ризики, що ми запровадимо певні обмеження електропостачання на період відновлювальних робіт, але вдалося пройти день без будь-яких графіків відключень, - сказав Кудрицький.

У ніч на 25 листопада Київ був під прицілом величезної атаки "шахедів". 75 дронів-камікадзе були запущені окупантами по Україні, проте 74 з ними були збиті нашою протиповітряною обороною. Це призвело до падіння уламків дронів у різних районах столиці, що спричинило руйнування. Обстріли по Києву призвели до поранень 5 осіб.

Порушення електромереж у Києві та Київській області призвели до аварійних відключень електропостачання. Сотні будинки в столиці та тисячі сімей в області тимчасово залишилися без світла.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Броварах через масштабну аварію перекрили водопостачання по всьому місту. Мер Броварів заявив про часткове відключення води у зв’язку з ремонтними роботами на мережах КП "Броваритепловодоенергія" по вулицям Шевельова, Чепурного, Журавлина та проспекту Деснянському.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися