У Київській області масово відключили воду через аварію

Де немає водопостачання та коли ліквідують аварію

У Броварах через масштабну аварію перекрили водопостачання по всьому місту. Про це повідомив Броварський міський голова Ігор Сапожко, передають "Коментарі".

Спочатку мер Броварів заявив про часткове відключення води у зв’язку з ремонтними роботами на мережах КП "Броваритепловодоенергія" по вулицям Шевельова, Чепурного, Журавлина та проспекту Деснянському. Тут відновити подачу води планували до 16:00. Згодом Сапожко оприлюднив інформацію про масове відключення водопостачання у Броварах.

"У зв’язку з аварійною ситуацією на одній з каналізаційно-насосних станцій, буде перекрито водоснабжение по усьому місту, окрім району Торгмаш", — повідомив Броварський міський голова.

Орієнтовний час відновлення водопостачання в Броварах — 19:00.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві внаслідок чергової повітряної атаки безпілотниками-камікадзе є потерпілі та руйнування у кількох районах столиці. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, після потужного обстрілу дронами у Києві залишилися без світла десятки житлових будинків та понад сотні установ. Тривають роботи з відновлення. Окрім того, під час обстрілу на Київщині відключалися повітряні лінії 330 кВ. Попередня причина — пошкодження внаслідок обстрілу.

У Державній службі з надзвичайних ситуацій України у Києві оприлюднили фото наслідків повітряної атаки на столицю.

Дивіться також відео, як українські прикордонники полюють на "шахеди".

Читайте також, що на Київщині збиті дрони пошкодили будинки та підприємство.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися