На Київщині збиті дрони пошкодили будинки та підприємство

Що відомо про наслідки чергової повітряної атаки окупантів

На Київщині уламки збитих дронів пошкодили житлові будинки та підприємство. Про наслідки чергової повітряної атаки російських окупантів в регіоні розповів начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко, передають "Коментарі".

За його словами, внаслідок потужної повітряної атаки на Київ та Київську область влучань в об’єкти критичної інфраструктури немає, постраждалі відсутні.

"Водночас в одному з районів унаслідок падіння уламків ворожої цілі сталася пожежа на підприємстві. Загорілася покрівля приміщення. Пожежу ліквідовано. У громадах області через падіння уламків пошкоджено три приватні та один багатоповерховий будинки", — повідомив Кравченко.

Усі пошкодження незначні — вибиті вікна, дахи. Крім того, надійшла інформація про пошкодження автівки та парканів. Оперативні та аварійні служби працюють на місцях. Триває робота з ліквідації наслідків повітряної атаки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві внаслідок чергової повітряної атаки безпілотниками-камікадзе є потерпілі та руйнування у кількох районах столиці. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, після потужного обстрілу дронами у Києві залишилися без світла десятки житлових будинків та понад сотні установ. Тривають роботи з відновлення. Окрім того, під час обстрілу на Київщині відключалися повітряні лінії 330 кВ. Попередня причина — пошкодження внаслідок обстрілу.

У Державній службі з надзвичайних ситуацій України у Києві оприлюднили фото наслідків повітряної атаки на столицю.

Дивіться також відео, як українські прикордонники полюють на "шахеди".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися