Масштабна пожежа сталася в будинку у Києві (ВІДЕО)

Що про надзвичайну подію розповіли рятувальники

У Шевченківському районі Києва сталася масштабна пожежа у відселеному житловому будинку. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, пожежа сталася сьогодні, 29 листопада, вночі. Горів двоповерховий будинок, розташований на провулку Алли Горської. Загасити вогонь на площі 500 квадратних метрів рятувальникам вдалося за п’ять годин.

Жертв та постраждалих немає. Причину та обставини виникнення пожежі встановлюють правоохоронці. В ДСНС оприлюднили відео з місця надзвичайної події.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Обухівському районі Київської області вибухом зруйновано приватний житловий будинок. Вибух стався в селі Жуківці. Причиною вибуху назвали несправність газового балону. Внаслідок надзвичайної події 46-річного власника приватного житлового будинку госпіталізовано до лікарні з опіками. 

Нагадаємо, у Бучанському районі Київської області сталася масштабна ДТП, внаслідок якої одна людина загинула, ще двоє травмовані. Поблизу Ірпеня зіткнулись два автомобілі Mercedes. ДТП сталася в селі Романівка. В поліції та ДСНС оприлюднили фото з місця смертельної аварії. На фото рятувальників видно, що один із автомобілів належить медикам.

Читайте також, що у Дарницькому районі Києва сталася масштабна пожежа на СТО.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися