Російські окупанти фільмували своє мародерство на Київщині щоб похизуватися перед родичами в росії

Награбоване солдати рф вивезли на бойовій машині піхоти

Правоохоронні органи наприкінці листопада 2023 року скерували до суду, щодо шести російських військових, які вчинили мародерство під час окупації Київщини. Вони у березні 2022 року пограбували більшість місцевих жителів у селі Богданівка.

Про це повідомляє Національна поліція України. 

Вони відзняли свої дії, бажаючи показати це своїм родичам у росії. В ході слідства правоохоронці зібрали доказову базу причетності до воєнного злочину чотирьох командирів відділень зенітно-ракетної батареї №6 танкового полку військової частини N93992 центрального військового округу зс рф та двох стрілків-зенітників цього підрозділу.

За матеріалами розслідування, ці російські військовослужбовці увірвалися до будинку в селі Богданівка та залишилися там проживати. Надалі, коли тікали з Київщини, вивезли з помешкання усе цінне майно на БМП на понад 223 тисячі гривень. Санкція статті передбачає до 12 років ув’язнення.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що київські прокурори судитимуть 11 військовослужбовців рф, які в Бучанському районі розстріляли автомобілі з мирними мешканцями. До суду направили обвинувальний акт стосовно одинадцятьох військовослужбовців 37-ої окремої мотострілкової бригади 36-ої загальновійськової армії збройних сил рф. 





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися