У Києві чоловік з ножем накинувся на товариша

Нападник викрав особисті речі

У Києві затримали чоловіка, який, погрожуючи ножем, заволодів майном знайомого. Він накинувся на товариша, завдав йому тілесних ушкоджень та викрав особисті речі.

Про це повідомляє столична поліція. 

На спецлінію 102 надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що на проспекті Оболонському знаходиться невідомий чоловік з тілесними ушкодженнями. За вказаною адресою одразу виїхала слідчо-оперативна група Оболонського управління поліції.

Начальник Оболонського управління поліції Віктор Михайленко повідомив, що протягом декількох годин правоохоронці затримали чоловіка, причетного до розбійного нападу на потерпілого, у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України: 

Правоохоронці з’ясували, що власник квартири після застілля попросив гостя збиратись додому. Втім, у відповідь товариш з кулаками накинувся на господаря оселі. Далі, погрожуючи кухонним ножем, зловмисник забрав у нього мобільний телефон, велосипед і зник з місця скоєння злочину. Порушником виявився 31-річний уродженець іншої держави, раніше судимий за аналогічні злочини.

Нападнику вже повідомили про підозру за розбій, вчинений в умовах воєнного стану. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає від восьми до п’ятнадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Києві суд виніс вирок чоловіку, котрий до смерті побив співмешканця своєї знайомої. За даними відомства, в квітні цього року правоохоронці отримали повідомлення про смерть чоловіка у квартирі на вулиці Кирилівській.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися