У Києві чоловік до смерті побив співмешканця своєї знайомої (ФОТО)

Що про вбивство розповіли в поліції

У Києві суд виніс вирок чоловіку, котрий до смерті побив співмешканця своєї знайомої. Про це розповіли у столичній поліції, передають "Коментарі".

За даними відомства, в квітні цього року правоохоронці отримали повідомлення про смерть чоловіка у квартирі на вулиці Кирилівській. На місці події поліцейські виявили тіло киянина, 1964 року народження, із слідами насильницької смерті. Поруч із загиблим перебувала його співмешканка. Жінка заявила, що разом з потерпілим вживали алкоголь та між ними розпочалась сварка, а згодом і бійка. Вона у вікно побачила знайомого та покликала на допомогу. Знайомий жінки, увійшовши в оселю, з кулаками накинувся на її співмешканця та наніс йому численних травм.

"Смерть чоловіка настала внаслідок множинних переломів ребер із ушкодженням внутрішніх органів, що призвело до шоку та легеневе-серцевої недостатності. Екіпаж сектору протидії домашньому насильству Подільського управління поліції, який першим прибув на виклик, затримав 54-річного підозрюваного", — повідомили в Національній поліції України у Києві.

Затриманому оголосили про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, що спричинило смерть потерпілого. Суд врахував низку обтяжуючих обставин, зокрема те, що обвинувачений двічі судимий за аналогічні злочини та на момент вчинення перебував у стані алкогольного сп’яніння. Чоловіка засуджено до десяти років тюрми.

Нагадаємо, у Києві затримали чоловіка, який у Подільському районі столиці обливав людей фарбою. Хуліган пересувався вулицями Києва на велосипеді та з виливав на випадкових перехожих фарбу червоного кольору. Слідством встановлено одинадцять таких епізодів. Наразі правоохоронці розшукують інших постраждалих. Подробиці — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дніпровському районі Києва затримали жінку, яка тяжко поранила свого зятя ножем. У квартирі на вулиці Ентузіастів стався сімейний конфлікт. Під час застілля між родичами виникла суперечка на побутовому ґрунті, під час якої жінка кухонним ножем вдарила зятя у живіт. Після цього вона пішла з квартири, а очевидці викликали потерпілому "швидку". Медики повідомили про пораненого в поліцію.

Читайте також, як у Києві знешкодили рейдерів, які хотіли захопити паркувальний бізнес.

Джерело: https://t.me/gunpKyiv/1712


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися