У Києві чоловік ґвалтував свого 13-річного хресника (Фото)

У Києві 29-річний чоловік регулярно ґвалтував свою малолітнього хрещеника, знімав порнографічні ролики і викладав їх в інтернет. Зловмисника було засуджено до 13 років позбавлення волі. Про це повідомили в прес-службі Київської міської прокуратури.

Повідомляється, що влітку 2018 року чоловік користувався безпорадним станом свого 13-річного хрещеника і вступав з ним у статевий контакт, знімаючи весь процес на відео. Порнографічний контент за участю дитини зловмисник продавав в анонімних інтернет-каналах.

Під час проведення обшуків за місцем проживання підозрюваного правоохоронці виявили та вилучили комп'ютерну техніку та мобільні телефони із зображенням порнографічного характеру за участю неповнолітньої дитини.

У травні 2020 року чоловік був розкритий, йому вручили підозру і взяли під варту. Суд визнав винним в інкримінованих злочинах і засудив чоловіка до 13 років позбавлення волі. До набрання чинності вироку обвинувачений також буде знаходиться під вартою.

Нагадаємо, що в Київській області 17-річний хлопець вбив свого вітчима в результаті бійки. Він проткнув серце чоловіка ножем і хотів заховати тіло, але пізніше зізнався в скоєному.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Києві учні погрожували влаштувати теракт в школі.

Читайте також про жорстоке вбивство молодого хлопця в Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися