У Києві сталася стрілянина біля супермаркету: поранений боєць ВСУ (Фото)

У Святошинському районі Києва сталася бійка зі стріляниною біля супермаркету, в результаті якої був поранений боєць Збройних Сил України. Про це повідомляє Telegram-канал dtp.kiev.ua.

Повідомляється, що в ніч на 21 травня біля супермаркету на вулиці Верховинна у Святошинському районі столиці сталася надзвичайна подія. Згідно з даними ресурсу, у військовослужбовця та його побратимів виник конфлікт з перехожим, який був серйозно озброєний.

Чоловік ніс з собою дві одиниці травматичної зброї, одну одиницю бойового, а також ножі. В ході бійки чоловік поранив військового в ногу, його затримали співробітники поліції.

Нагадаємо, що в Києві жорстоким чином вбили 27-річного молодого чоловіка в Дніпровському районі. На його тілі виявили численні побої та 18 ножових поранень.

На цей момент співробітники карного розшуку проводять оперативні заходи для встановлення причетних. За фактом події почато кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком на 15 років.

Також в Києві затримали адміністраторів групи, які закликали учнів влаштувати теракт в школі.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Києві закривають один з входів в метро "Позняки".

Читайте також, коли в Києві підвищать проїзд в транспорті.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Вова

8 липня 2021, 10:08

Шизик какой-то. Зачем перегружать себя неэффективным травматом, если у тебя на руках уже боевое?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися